Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@11:51:04 GMT

علت ترک تحصیل دانش آموزان روستایی چیست؟

تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۷۵۳۰۱

علت ترک تحصیل دانش آموزان روستایی چیست؟

ایسنا/آذربایجان غربی سرپرست آموزش و پرورش منطقه صومای برادوست ارومیه گفت: ۱۸۵ دانش آموز منطقه در سال تحصیلی گذشته ترک تحصیل کردند.

 جبار قزلباش در گفت وگو با ایسنا افزود: در سال تحصیلی گذشته تعداد ۱۸۵ دانش آموز که اغلب دختر بودند ترک تحصیل کرده اند.

وی تصریح کرد: طبق آمار تعداد کل دانش آموزان منطقه صومای برادوست ارومیه ۶۵۰۰ نفر دانش آموز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قزلباش با اشاره به اینکه  ترک تحصیل و ایاب و ذهاب عمده چالش آموزش و پرورش منطقه است، اظهار کرد: دلیل عمده ترک تحصیل دانش آموزان نبود مدرسه در مقاطع بالاتر، کمبود وسایل ایاب و ذهاب و کرونا است.

سرپرست آموزش و پرورش منطقه صومای برادوست ارومیه خاطر نشان کرد: در حال حاضر در منطقه یک مجتمع ۶ کلاسه  شبانه روزی دخترانه با ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال ساخت است که نیازمند تامین اعتبار است که در صورت تامین اعتبار  و اتمام آن  از ترک تحصیل  دانش آموزان به ویژه دختران جلو گیری می شود.

وی یاد آور شد: برای اتمام این پروژه ۴ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که با جذب مشارکت خیرین امید است تا پایان شهریور افتتاح شود.

سرپرست آموزش و پرورش منطقه صومای برادوست ارومیه ادامه داد: نیاز است برای جلو گیری از ترک تحصیل  دانش آموزان مناطق محروم منطقه اقداماتی از جمله تجمیع محور کردن مدارس، حذف مدارس کوچک  و اتمام پروژه های نیمه تمام در دستور کار قرار گیرد.

 قزلباش افزود: در حال حاضر تنها یک مدرسه پیش ساخته در منطقه صومای برادوست باقی مانده که با حذف این مدرسه امسال جشن پایان مدارس کانکسی  را در استان خواهیم گرفت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی ترک تحصیل دختران آمار ترک تحصیل مدارس کانکسی منطقه صومای برادوست ارومیه آموزش و پرورش منطقه دانش آموزان ترک تحصیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۵۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش و پرورش طرح نماد را با جدیت بیشتری دنبال کند

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی بخشی، ظهر سه شنبه در جلسه تشریح پروژه نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان)، نقش معلم را در شکل‌گیری هویت دانش‌آموزان نقشی بی‌بدیل دانست و گفت: تکلیفی که در راستای آموزش و تربیت دانش آموزانی که سکان مدیریتی کشور را در مشاغل و مسندهای مختلف به عهده خواهند گرفت برای همه واضح است.

وی، رسالت و مسئولیت مدیران و معلمان دستگاه تعلیم و تربیت را سنگین و مهم دانست و افزود: دانش‌آموزان سرمایه بزرگ اجتماعی هستند که متأسفانه مدتی دشمن نفوذ کرده و به دنبال آسیب رساندن به دانش‌آموزان ما است و قطعاً تدبیر، مدیریت و چاره اندیشی مسئولان در خنثی سازی و شکست این برنامه‌ها بسیار تأثیرگذار خواهد بود.

بخشی، پروژه نماد را تکمیل کننده قانون حمایت از اطفال و نوجوانان برشمرد و تصریح کرد: کودکان و نوجوانانی که در معرض بزه دیدگی یا ورود آسیب به سلامت جسمی و روحی هستند در طرح نماد مورد پایش و غربالگری قرار خواهند گرفت و پیگیری و تعقیب ترک فعل‌های دستگاه‌ها نسبت به قانون حمایت از اطفال و نوجوانان و اجرای طرح نماد در دستور کار دادستانی است و اگر تخلفی از اجرای این قانون و یا ترک فعلی گزارش شود، اقدامات قانونی را انجام خواهیم داد.

کد خبر 6099504

دیگر خبرها

  • تحویل حدود ۱۲ هزار کلاس درس به دانش‌آموزان در مهر ۱۴۰۳
  • راه اندازی پایگاه های علمی و آموزشی در دهدشت
  • مافیای کنکور برای آموزش و پرورش تعیین تکلیف می‌کرد
  • خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان
  • آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است
  • راهیابی یک اثر از ملایر به جمع ۱۲ تئاتر برتر دانش آموزان کشور
  • جذب ۳۰ هزار دانشجو‌معلم در سال ۱۴۰۳
  • تجلیل از ۵۰ معلم نمونه هرمزگانی
  • اجرای طرح آموزشی «فرهنگ ترافیک» برای دانش‌آموزان کرمانشاهی
  • آموزش و پرورش طرح نماد را با جدیت بیشتری دنبال کند